• 4
 • 4
 • 5

  e

 • 6

  f

 • 7

  g

 • 8

  h

 • 8

  b

 • 8

  c

Acasă Orașul Bocșa Primăria Bocșa Poliția Locală Bocșa Strategia de dezvoltare Taxe și Impozite Monitorul oficial local Anunțuri Hartă Contact

Informatii
Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL ORAȘULUI EUGEN CISMĂNEANȚU

   Biografie Atributii Declarații de     avere/interes Echipa Galerie foto Raport de     activitateVICEPRIMARUL ORAȘULUI BRIE OLIMPIU MIHAIL

CV                       


video de Prezentare
orasul bocsa


Intalniri cu cetatenii
09.10.2019

Stadiul lucrărilor la Grădiniţa cu Program Normal” din cartierul Nufărul ( MFA)

Astăzi, 09.10.2019, am efectuat o vizită la obiectivul de investiţii “Construire Grădiniţă cu Program Normal” din cartierul Nufărul ( MFA), pentru a verifica stadiul lucrărilor. Noua grădiniţă va avea un număr de 60 de locuri, iar valoarea investiţiei este de 2 milioane de lei.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


24.07.2019

Cismăneanțu a dat lovitura: a obținut 5 milioane de euro pentru Bocșa! Proiectul a fost semnat astăzi

La Bocșa a fost semnat astăzi contractul de finanțare pentru proiectul „Modernizare pistă de biciclete și infrastructură pietonală. Modernizare autobază și stații de autobuze pentru transportul de călători”, un proiect în valoare de aproximativ cinci milioane de euro finanțat prin Programul Operațional Regional. Este cea mai mare finanțare din fonduri europene obținută până în prezent de orașul Bocșa, valoarea proiectului fiind practic de zece ori mai mare decât bugetul de investiții de care dispune administrația locală.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


28.05.2019

Lucrările de reabilitare ale clădirii din parcul Pescăruș

Lucrările de reabilitare ale clădirii din Parcul Pescăruş ( fosta clădire în care a funcţionat Cadastrul) au fost finalizate, iar în această locaţie îşi va începe activitatea Centrul Integrat Comunitar Provitam. Centrul, în parteneriat cu Primăria Bocşa, C R4-Consultanţă şi Formare profesională, vor dezvolta un proiect în valoare de 15.622.942 lei, din care 15.480.667 lei asistenţă financiară nerambursabilă, obţinută prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, menit să sprijine peste 560 de familii. Obiectivul proiectului este acela de a reduce numărul de persoane în risc de sărăcie şi de excluziune socială. Aceştia vor beneficia prin intermediul proiectului de servicii sociale, medicale şi educaţionale.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


16.10.2018

Primarul Cismăneanțu a pregătit proiectul european care va schimba radical imaginea orașului Bocșa!

După ce transportul urban va suferi o modernizare totală iar cele 53 de străzi din Bocșa care vor fi reabilitate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, proiecte în valoare de peste 15 milioane de euro, edilul Eugen Cismăneanțu nu se va opri doar aici! Casa de Cultură, cinematograful, parcul central și un număr de 12 străzi din Bocșa, reprezintă, fiecare în parte, proiecte diferite, pentru care primăria Bocșa va solicita o singură cerere de finanțare, în valoare de 5 milioane de euro. Este vorba de un proiect integrat, urmare a cererilor stipulate de ghidul de finanțare europeană care obligă primăria să aibe lucrări edilitare, de infrastructură, cât și construcții cu destinație culturală.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


28.08.2018

Un nou proiect marca Cismăneanțu la Bocșa: autobuze electrice, 8 km de trotuare modernizate și piste de biciclete!

Proiectul, în valoare de 5 milioane de euro, va fi finanțat din fonduri europene, pe Axa 3.2 care vizează „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon” și va însemna achiziția a 4 autobuze electrice, stații de încărcare pentru aceste vehicule eco, modernizarea staților de autobuz, construirea unui garaj pentru 6 autobuze. Viitorul garaj, care va avea birouri și locurile rezervate garării și servisării autobuzelor, va fi amplasat în Bocșa, pe strada Dognecei, în locația fostei gospodării. Desigur, odată cu acest proiect care va moderniza total transportul bocșean, va fi implementat și sistemul e-ticketing. E-ticket-ul înseamnă un bilet sub forma unui card electronic folosit pentru transportul public urban sau feroviar. Cardul va fi reîncărcabil şi poate fi personalizat sau nenominal iar reîncărcarea cardurilor va fi posibilă şi online pe site-ul transportatorului.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa

prima   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

  curs oferit de: curs-valutar-bnr.roZilele orașului Bocșa


Ruga Bocsa