• 4
 • 4
 • 5

  e

 • 6

  f

 • 7

  g

 • 8

  h

 • 8

  b

 • 8

  c

Acasă Orașul Bocșa Primăria Bocșa Poliția Locală Bocșa Strategia de dezvoltare Taxe și Impozite Monitorul oficial local Anunțuri Hartă Contact

Informatii
Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL ORAȘULUI EUGEN CISMĂNEANȚU

   Biografie Atributii Declarații de     avere/interes Echipa Galerie foto Raport de     activitateVICEPRIMARUL ORAȘULUI BRIE OLIMPIU MIHAIL

CV                       video de Prezentare
orasul bocsa

Intalniri cu cetatenii
09.03.2020

Primăria oraşului Bocşa împreună cu Serviciul de Gospodarie demarează în data de 21 martie 2020 o nouă ediţie a Programului “Un oraş devine curat cu fiecare dintre noi”

În acest an, cu începere din 21 martie 2020 demarăm o nouă ediţie a Programului “Un oraş devine curat cu fiecare dintre noi” a cărui acţiune se va desfăşura în mai multe zone din oraş. Proiectul a apărut în anul 2016 din necesitatea stringentă de a aduna deşeurile depozitate necorespunzator pe străzi, prin parcuri sau pe albiile râurilor. Cu această ocazie lansez un apel către toţi cetăţenii care pot să ni se alăture în acest demers şi să contribuie la un oraş mai curat, pentru că doar prin implicare putem face diferenţa.Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


09.10.2019

Stadiul lucrărilor la Grădiniţa cu Program Normal” din cartierul Nufărul ( MFA)

Astăzi, 09.10.2019, am efectuat o vizită la obiectivul de investiţii “Construire Grădiniţă cu Program Normal” din cartierul Nufărul ( MFA), pentru a verifica stadiul lucrărilor. Noua grădiniţă va avea un număr de 60 de locuri, iar valoarea investiţiei este de 2 milioane de lei.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


24.07.2019

Cismăneanțu a dat lovitura: a obținut 5 milioane de euro pentru Bocșa! Proiectul a fost semnat astăzi

La Bocșa a fost semnat astăzi contractul de finanțare pentru proiectul „Modernizare pistă de biciclete și infrastructură pietonală. Modernizare autobază și stații de autobuze pentru transportul de călători”, un proiect în valoare de aproximativ cinci milioane de euro finanțat prin Programul Operațional Regional. Este cea mai mare finanțare din fonduri europene obținută până în prezent de orașul Bocșa, valoarea proiectului fiind practic de zece ori mai mare decât bugetul de investiții de care dispune administrația locală.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


28.05.2019

Lucrările de reabilitare ale clădirii din parcul Pescăruș

Lucrările de reabilitare ale clădirii din Parcul Pescăruş ( fosta clădire în care a funcţionat Cadastrul) au fost finalizate, iar în această locaţie îşi va începe activitatea Centrul Integrat Comunitar Provitam. Centrul, în parteneriat cu Primăria Bocşa, C R4-Consultanţă şi Formare profesională, vor dezvolta un proiect în valoare de 15.622.942 lei, din care 15.480.667 lei asistenţă financiară nerambursabilă, obţinută prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, menit să sprijine peste 560 de familii. Obiectivul proiectului este acela de a reduce numărul de persoane în risc de sărăcie şi de excluziune socială. Aceştia vor beneficia prin intermediul proiectului de servicii sociale, medicale şi educaţionale.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


16.10.2018

Primarul Cismăneanțu a pregătit proiectul european care va schimba radical imaginea orașului Bocșa!

După ce transportul urban va suferi o modernizare totală iar cele 53 de străzi din Bocșa care vor fi reabilitate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, proiecte în valoare de peste 15 milioane de euro, edilul Eugen Cismăneanțu nu se va opri doar aici! Casa de Cultură, cinematograful, parcul central și un număr de 12 străzi din Bocșa, reprezintă, fiecare în parte, proiecte diferite, pentru care primăria Bocșa va solicita o singură cerere de finanțare, în valoare de 5 milioane de euro. Este vorba de un proiect integrat, urmare a cererilor stipulate de ghidul de finanțare europeană care obligă primăria să aibe lucrări edilitare, de infrastructură, cât și construcții cu destinație culturală.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa

prima   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

  curs oferit de: curs-valutar-bnr.roZilele orașului Bocșa


Ruga Bocsa