• 4
 • 4
 • 5

  e

 • 6

  f

 • 7

  g

 • 8

  h

 • 8

  b

 • 8

  c

Acasă Orașul Bocșa Primăria Bocșa Poliția Locală Bocșa Strategia de dezvoltare Taxe și Impozite Monitorul oficial local Anunțuri Hartă Contact

Informatii
Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL ORAȘULUI EUGEN CISMĂNEANȚU

   Biografie Atributii Declarații de     avere/interes Echipa Galerie foto Raport de     activitateVICEPRIMARUL ORAȘULUI BRIE OLIMPIU MIHAIL

CV                       video de Prezentare
orasul bocsa

Intalniri cu cetatenii
28.08.2018

Un nou proiect marca Cismăneanțu la Bocșa: autobuze electrice, 8 km de trotuare modernizate și piste de biciclete!

Proiectul, în valoare de 5 milioane de euro, va fi finanțat din fonduri europene, pe Axa 3.2 care vizează „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon” și va însemna achiziția a 4 autobuze electrice, stații de încărcare pentru aceste vehicule eco, modernizarea staților de autobuz, construirea unui garaj pentru 6 autobuze. Viitorul garaj, care va avea birouri și locurile rezervate garării și servisării autobuzelor, va fi amplasat în Bocșa, pe strada Dognecei, în locația fostei gospodării. Desigur, odată cu acest proiect care va moderniza total transportul bocșean, va fi implementat și sistemul e-ticketing. E-ticket-ul înseamnă un bilet sub forma unui card electronic folosit pentru transportul public urban sau feroviar. Cardul va fi reîncărcabil şi poate fi personalizat sau nenominal iar reîncărcarea cardurilor va fi posibilă şi online pe site-ul transportatorului.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


23.08.2018

Un primar din Caraș-Severin asfaltează 53 de străzi prin PNDL 2, cu 10 milioane de euro! Și nu e membru PSD!

Se poate spune că primarul Eugen Cismăneanțu a dat lovitura care-i va asigura cel de-al treilea mandat! 53 de străzi din orașul Bocșa vor fi asfaltate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, un proiect semnat cu Ministerul Dezvoltării pentru care Cismăneanțu s-a zbătut și care constituie unul dintre cele mai consistente proiecte de infrastructură de care se poate bucura o comunitate urbană din România!


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


04.04.2018

Lucrări de asfaltare a străzii Bichiştin

Astăzi, 04.04.2018, am efectuat o vizită de lucru pe strada Bichiștin, pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare ce se află în desfăşurare.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


22.11.2017

Lucrări de asfaltare a străzilor Bichiștin, Ghiocelului și Morii

Astăzi, 22.10.2017, am efectuat o vizită de lucru pe străzile Bichiștin, Ghiocelului și Morii, pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare din zona respectivă.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa

prima   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

  curs oferit de: curs-valutar-bnr.roZilele orașului Bocșa


Ruga Bocsa