• 2 Dragi vizitatori Bine ați venit pe noua pagina web a Primăriei orașului Bocșa.Pe langă informațiile de interes public, pagina oferă vizitatorilor și posibilitatea stabilirii unui prim contact cu orașul Bocșa.Vă astept să vizitați orașul nostru.
  Cu respect,
  Eugen Cismăneanțu
  Primarul orașului Bocșa
 • 4
 • 4
 • 5

  e

 • 6

  f

 • 7

  g

 • 8

  h

 • 8

  b

 • 8

  c

Acasă Orașul Bocșa Primăria Bocșa Poliția Locală Bocșa Strategia de dezvoltare Taxe și Impozite Jurnalul orașului Bocșa Anunțuri Hartă Contact

21.11.2016
Începerea lucrările de asfaltare a străzii Semenicului-parțial

Astăzi au început lucrările de asfaltare a străzi Semenicului-parțial. Aceste lucrări sunt finanțate integral din taxele si impozitele locale (bugetul local) plătite de către dumneavoastră. Mulțumesc pe această cale tuturor celor care ați înteles importanța taxelor și impozitelor plătite la timp.

Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


15.11.2016
Finalizarea lucrărilor de asfaltare a străzilor Carașului, Zeno Vancea, Libertății, Livezilor-parțial, Bicazului, Alexandru Sahia și Ion Creangă-parțial

Vă informez că au fost finalizate lucrările de asfaltare a străzilor Carașului, Zeno Vancea, Libertății, Livezilor-parțial, Bicazului, Alexandru Sahia și Ion Creangă-parțial, urmând a se continua cu amenajarea acceselor la proprietăți și realizarea șanțurilor. Pentru strada Semenicului vă aduc la cunoștință faptul că, s-a obținut avizul CFR, urmând ca în cel mai scurt timp să înceapă și pe această stradă lucrările de asfalare.

Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


12.11.2016
Întâlniri cetățenești

Începând cu luna octombrie anul curent, administrația locală a organizat întalniri cetățenești unde dumneavoastră ați avut posibilitatea să vorbiți deschis despre problemele pe care le întampinați în fiecare zonă a orașului nostru în parte. Atât eu, domnul viceprimar, cât și colegii din administrația locală ce au fost prezenți, ne-am luat angajamentul că vom soluționa situațiile întâlnite, atâta timp cât țin de competența administrației locale. Unele dintre ele au fost soluționate, altele sunt în curs de rezolvare. Cele mai importante probleme cu care ne confruntăm, privesc mediul, asfaltarea străzilor și finalizarea proiectului de apa și canal. Vă mulțumesc atât eu cât și colegii din administrația locală pentru sprijinul și înțelegerea dumneavoastră. Pentru noi, administrația locală este foarte important ca cetățeanul să fie implicat într-o maniera mai directă și într-o măsură mai mare în procesul decizional. Am convingerea că doar printr-o cooperare reala între administrația locală și cetățean, putem ajunge la un climat propice dezvoltării în viitor.


Cu respect,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa


26.10.2016
Câteva motive pentru a vizita orașul Bocșa

[CATEVA MOTIVE PENTRU A VIZITA ORASUL BOCSA.docx]

Vă așteptăm să vizitați orașul Bocșa!

Eugen Cismăneanțu,
Primarul orașului Bocșa


14.10.2016
Începând de astazi, transportul în comun din orașul Bocșa va fi funcțional.

Transportul în comun din orașul nostru a trecut pe rand de la stadiul de proiect, la stadiul de implementare și achiziționare, iar de astăzi, 14 Octombrie 2016 va fi complet funcțional. În prezent se finalizează lucrările de montare ale celor 29 de stații. Orarul de funcționare al transportului public în comun se va desfășura între orele 6:00 și 22:00. Unul dintre autobuze pleacă la ora stabilită, mai exact ora 6:00 din Bocșa Română, iar cel de al doilea autobuz pleacă din Bocșa Montană tot la această oră. Costul unui bile este de 2 lei. În calitate de primar al orașului Bocșa mă bucur să văd implementat acest proiect pentru care s-au depus eforturi considerabile și care a fost susținut exclusiv din Bugetul Local.

Eugen Cismăneanțu,
primarul orașului Bocșa

prima   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

  curs oferit de: curs-valutar-bnr.roZilele orașului Bocșa


Ruga Bocsa