• 2 Dragi vizitatori Bine ați venit pe noua pagina web a Primăriei orașului Bocșa.Pe langă informațiile de interes public, pagina oferă vizitatorilor și posibilitatea stabilirii unui prim contact cu orașul Bocșa.Vă astept să vizitați orașul nostru.
  Cu respect,
  Eugen Cismăneanțu
  Primarul orașului Bocșa
 • 4
 • 4
 • 5

  e

 • 6

  f

 • 7

  g

 • 8

  h

 • 8

  b

 • 8

  c

Acasă Orașul Bocșa Primăria Bocșa Poliția Locală Bocșa Strategia de dezvoltare Taxe și Impozite Jurnalul orașului Bocșa Anunțuri Hartă Contact

08.09.2016
Finalizarea lucrărilor de asfaltare a străzilor Libertății și Livezilor

Vă informez că au fost asfaltate străzile Libertătii și Livezilor. Aceste lucrări sunt finanțate integral din taxele și impozitele locale (bugetul local) plătite de către dumneavoastră. Mulțumesc pe această cale tuturor celor care ați înțeles importanța taxelor și impozitelor plătite la timp. Datorită lor, pot fi realizate aceste investiții atât de necesare orașului nostru.


28.07.2016
Asfaltarea străzi Bicazului

Ieri, 28.07.2016, a început asfaltarea străzi Bicazului. Aceste lucrări sunt finanțate integral din taxele și impozitele locale (bugetul local) plătite de către dumneavoastră.


27.07.2016
Asfaltarea străzilor Carașului, Zeno Vancea, Libertății, Livezilor, Bicazului, Semenicului-parțial, Alexandru Sahia și Ion Creangă-parțial

Astăzi, 27.07.2016, a început asfaltarea străzilor Carașului, Zeno Vancea, Libertății, Livezilor, Bicazului, Semenicului-parțial, Alexandru Sahia și Ion Creangă-parțial. Aceste lucrări sunt finanțate integral din taxele și impozitele locale (bugetul local) plătite de către cetățenii orașului Bocșa. Mulțumesc pe această cale tuturor celor care au înțeles importanța taxelor și impozitelor plătite la timp. Datorită lor, pot fi realizate aceste investiții atât de necesare orașului nostru.


01.06.2016
Inaugurarea bazei sportive din zona Velicsek

Complexul Velicsek revine la viață, dupa ce ani de zile această zonă cu o puternică încărcătură istorică nu a beneficiat de reabilitare. Astfel, astăzi 1.06.2016, cu începere de la orele 10:00, am inaungurat lucrările făcute exclusiv din bugetul local la acest ansamblu emblematic pentru orașul Bocșa în prezența celor mai tineri dintre cetățenii orașului nostru, prezenți de la toate școlile din oraș.. Inaugurarea a debutat cu, Competiția de fotbal în memoria regretatului profesor Ion Lepși “ Cupa Lepși” , aflată la prima ediție. Manifestarea sportivă in memoriam “Cupa Prof. Ioan Lepși” la fotbal a fost organizată de Primăria oraşului Bocşa, Consiliul Local Bocşa, Casa Orăşenească de Cultură, cu sprijinul membrilor familiei Lepşi, dar şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin şi al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin. Sperăm ca noul teren de sport să motiveze locuitorii orașului nostru să petreacă mai mult timp în aer liber și să se bucure de frumusețile zonei noastre.  Mulțumesc tuturor pentru implicare în realizarea acestui proiect.


01.06.2016
Recepția celor două autobuze care vor asigura transportul public local în orașul Bocșa

Astăzi, 1.06.2016, a fost facută recepția celor două autobuze achiziționate integral din bugetul local, care vor deservi transportul în comun în orașul Bocșa. Din studiul realizat în planul de mobilitate, a rezultat că un numar de două autobuze sunt suficiente pentru orașul nostru și pentru acestea vor fi modernizate și construite un numar de 29 de stații în care miloacele de transport vor opri. Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat și sper ca și pe dumneavoastră să vă bucure acest demers în aceeași masură în care m-a bucurat pe mine realizarea sa.

prima   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

  curs oferit de: curs-valutar-bnr.roZilele orașului Bocșa


Ruga Bocsa