• 2 Dragi vizitatori Bine ați venit pe noua pagina web a Primăriei orașului Bocșa.Pe langă informațiile de interes public, pagina oferă vizitatorilor și posibilitatea stabilirii unui prim contact cu orașul Bocșa.Vă astept să vizitați orașul nostru.
  Cu respect,
  Eugen Cismăneanțu
  Primarul orașului Bocșa
 • 4
 • 4
 • 5

  e

 • 6

  f

 • 7

  g

 • 8

  h

 • 8

  b

 • 8

  c

Acasă Orașul Bocșa Primăria Bocșa Poliția Locală Bocșa Strategia de dezvoltare Taxe și Impozite Jurnalul orașului Bocșa Anunțuri Hartă Contact

18.03.2016
Un oras devine curat cu fiecare dintre noi!

Incepand de vineri, 18.03.2016, cu incepere de la orele 10:00 va avea loc prima actiune din programul ,,Un oras devine curat cu fiecare dintre noi” . Ceea ce isi propune acest program este sa curate orasul de deseurile depozitate necorespunzator pe strazi, prin parcuri sau pe albiile raurilor. Actiunea se va desfasura saptamanal, iar cei care iau parte la ea sunt: primaria, primarul Eugen Cismaneantu, consilierii locali, ONG-urile si scolile din oras.


08.03.2016

01.03.2016

12.02.2016
CONSULTĂRI PUBLICE PRIVIND Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Oraşul Bocşa

Primăria Oraşului Bocşa invită reprezentanții autorităţilor şi instituţiilor publice, ai societăţii civile, ai ONG-urilor, publicul interesat, mass-media, companii private, etc. la consultările publice privind elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Oraşul Bocşa, în data de 22.02.2016, ora 16:00, la sediul Primăriei Oraşului Bocşa, Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 22, Bocşa, jud. Caraş-Severin.


29.01.2016
Anunt Concurs

PRIMARIA ORASULUI BOCSA organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante de executie : ' 1. SOFER I (autoturism) personal contractual in cadrul Compartimentului Administrativ Gospodaresc din cadrul aparatului de specialitate al primarului. 2. SOFER I (microbuz scolar) personal contractual in cadrul Compartimentului Administrativ Gospodaresc din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Dosarele de inscriere la concurs se pot depune pana in data de 12. 02. 2016. Dosarul de inscriere la concurs pentru posturile de mai sus trebuie sa contina in mod obligatoriu unnatoarele documente: -copia actului de identitate; -formularul de inscriere (se pune la dispozitie de organizator); -copie acte studii; -copie carnet de munca sau adeverinta care sa ateste vechimea in munca; -adeverinta care sa ateste starea de sanatate; -cazier judiciar; -copie acte stare civila; -copie certificat nastere; -copie permis de conducere pentru posturile de soferi. Toate documentele se vor prezenta in original Conditii de participare la concurs pentru postul de sofer I (autoturism): -studii medii liceale absolvite cu diploma de bacalaureat sau studii generale; -vechime minimum 3 ani; -permis de conducere categoria B.


29.01.2016
Anunt Concurs

Primăria Oraşului Bocşa Organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante de executie : CASIER I personal contractual in cadrul Compartimentului Buget Contabilitate din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului. Dosarele de inscriere la concurs se pot depune pana in data de 12. 02. 2016. Dosarul de inscriere la concurs pentru postul de mai sus trebuie sa contina in mod obligatoriu unnatoarele documente: -copia actului de identitate; -fonnularul de inscriere (se pune la dispozitie de organizator); -copie acte studii; -copie carnet de munca sau adeverinta care sa ateste vechimea in munca; -adeverinta care sa ateste starea de sanatate; -cazier judiciar; -copie acte stare civila; -copie certificat nastere;

prima   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

  curs oferit de: curs-valutar-bnr.roZilele orașului Bocșa


Ruga Bocsa