• 2 Dragi vizitatori Bine ați venit pe noua pagina web a Primăriei orașului Bocșa.Pe langă informațiile de interes public, pagina oferă vizitatorilor și posibilitatea stabilirii unui prim contact cu orașul Bocșa.Vă astept să vizitați orașul nostru.
  Cu respect,
  Eugen Cismăneanțu
  Primarul orașului Bocșa
 • 4
 • 4
 • 5

  e

 • 6

  f

 • 7

  g

 • 8

  h

 • 8

  b

 • 8

  c

Acasă Orașul Bocșa Primăria Bocșa Poliția Locală Bocșa Strategia de dezvoltare Taxe și Impozite Jurnalul orașului Bocșa Anunțuri Hartă Contact

24.10.2015
Targul autentic de la Neu Werk- Bocsa

Traditia târgurilor în localitatea Bocsa este (re)cunoscuta tuturor locuitorilor Banatului, dar nu numai.Organizatorii acestui eveniment,Primaria orasului Bocsa, Consiliul Local Bocsa, Casa Oraseneasca de Cultura, Serviciul Comunitar de Cadastru ?i Agricultura, Serviciul Public de Gospodarie Comunala, cu sprijinul Camerei Agricole a judetului Caras-Severin, ?i a Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Caras-Severin.


24.10.2015
Intalnire cu cetatenii

Fiecare institutie a statului se afla in slujba cetateanului, motiv pentru care va astept si maine, 24.10.2015 cu incepere de la orele 13:00 in zona Bocsa Noua, pentru o noua intalnire din seria celor consultative cu cetatenii orasului Bocsa.

Cu stima,

Primar Eugen Cismaneantu22.10.2015
Intalnire cu cetatenii

Joi, 22.10.2015, cu incepere de la orele 1700 invit locuitorii din zona Bichistin, la o noua intalnire cetateneasca.

Cu stima,

Primar Eugen Cismaneantu20.10.2015
intalnire cu cetatenii

Marti, 20.10.2015, cu incepere de la orele 17:00 invit locuitorii din zona strazilor Stejarilor si Ghiocelului, la o noua intalnire cetateneasca.

Cu stima,

Primar Eugen Cismaneantu06.10.2015
Sanatatea orasului, gunoiul si efectele lui

Astazi, 16.10.2015 am dat curs invitatiei lansate de Costache Carla, Dumitru Lois, Sfetcu Denisa, Oprina Vanesa si Olingheru Teodora, elevi ai clasei a XI-a C de la Liceul ‘’Tata Oancea”, care, in urma constatarilor facute in orasul nostru, sub indrumarea doamnei diriginte, prof. Boulescu Stela au realizat un proiect pe cat de interesant, pe atat de educativ, intitulat ‘’Sanatatea Orasului, Gunoiul si efectele lui”. Mi-a facut o deosebita bucurie sa constat implicarea si interesul manifestat de acesti tineri in mentinerea unui climat sanatos si curat pentru orasul Bocsa. Pana la urma, orice deseu aruncat pe jos are impact atat asupra mediului, cat si asupra cetatenilor, iar perioada de descompunere pentru fiecare gunoi aruncat in zonele neamenajate variaza de la 2 ani pentru hartie, pana la 500 de ani pentru plastic. Le multumesc elevilor, doamnei diriginte, prof. Boulescu Stela si domnului director al Liceului ‘’Tata Oancea”, prof. Lupulescu Florentin pentru faptul ca se implica activ in promovarea unui comportament sanatos in ceea ce priveste reciclarea pe raza orasului nostru, cat si in educarea tinerei generatii. Dupa ora de dirigentie la care am participat astazi si in cadrul careia a fost prezentat acest proiect i-am invitat pe elevii care au avut aceasta laudabila initiativa sa participe la sedinta de Consiliu Local ce va avea loc la finalul lunii pentru a face cunoscuta acesta lucrare atat de bine intocmita si documentata. Va asteptam si pe dumneavoastra, cetatenii orasului Bocsa la sedinta de Consiliu Local pentru o mai buna intelegere a efectelor gunoiului asupra orasului nostru si pentru a sustine acesti tineri in demersul lor.
Elevii ai clasei a XI-a C de la Liceul ‘’Tata Oancea”, care, in urma constatarilor facute in orasul nostru, sub indrumarea doamnei diriginte, prof. Boulescu Stela au realizat un proiect pe cat de interesant, pe atat de educativ, intitulat ‘’Sanatatea Orasului, Gunoiul si efectele lui”.

Cu stima,

Primar Eugen Cismaneantuprima   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

  curs oferit de: curs-valutar-bnr.roZilele orașului Bocșa


Ruga Bocsa