• 4
 • 4
 • 5

  e

 • 6

  f

 • 7

  g

 • 8

  h

 • 8

  b

 • 8

  c

Acasă Orașul Bocșa Primăria Bocșa Poliția Locală Bocșa Strategia de dezvoltare Taxe și Impozite Monitorul oficial local Anunțuri Hartă Contact

Informatii
Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL ORAȘULUI EUGEN CISMĂNEANȚU

   Biografie Atributii Declarații de     avere/interes Echipa Galerie foto Raport de     activitateVICEPRIMARUL ORAȘULUI BRIE OLIMPIU MIHAIL

CV                       video de Prezentare
orasul bocsa

Intalniri cu cetatenii
06.10.2015

Sanatatea orasului, gunoiul si efectele lui

Astazi, 16.10.2015 am dat curs invitatiei lansate de Costache Carla, Dumitru Lois, Sfetcu Denisa, Oprina Vanesa si Olingheru Teodora, elevi ai clasei a XI-a C de la Liceul ‘’Tata Oancea”, care, in urma constatarilor facute in orasul nostru, sub indrumarea doamnei diriginte, prof. Boulescu Stela au realizat un proiect pe cat de interesant, pe atat de educativ, intitulat ‘’Sanatatea Orasului, Gunoiul si efectele lui”. Mi-a facut o deosebita bucurie sa constat implicarea si interesul manifestat de acesti tineri in mentinerea unui climat sanatos si curat pentru orasul Bocsa. Pana la urma, orice deseu aruncat pe jos are impact atat asupra mediului, cat si asupra cetatenilor, iar perioada de descompunere pentru fiecare gunoi aruncat in zonele neamenajate variaza de la 2 ani pentru hartie, pana la 500 de ani pentru plastic. Le multumesc elevilor, doamnei diriginte, prof. Boulescu Stela si domnului director al Liceului ‘’Tata Oancea”, prof. Lupulescu Florentin pentru faptul ca se implica activ in promovarea unui comportament sanatos in ceea ce priveste reciclarea pe raza orasului nostru, cat si in educarea tinerei generatii. Dupa ora de dirigentie la care am participat astazi si in cadrul careia a fost prezentat acest proiect i-am invitat pe elevii care au avut aceasta laudabila initiativa sa participe la sedinta de Consiliu Local ce va avea loc la finalul lunii pentru a face cunoscuta acesta lucrare atat de bine intocmita si documentata. Va asteptam si pe dumneavoastra, cetatenii orasului Bocsa la sedinta de Consiliu Local pentru o mai buna intelegere a efectelor gunoiului asupra orasului nostru si pentru a sustine acesti tineri in demersul lor.
Elevii ai clasei a XI-a C de la Liceul ‘’Tata Oancea”, care, in urma constatarilor facute in orasul nostru, sub indrumarea doamnei diriginte, prof. Boulescu Stela au realizat un proiect pe cat de interesant, pe atat de educativ, intitulat ‘’Sanatatea Orasului, Gunoiul si efectele lui”.


Cu stimă,

Eugen Cismăneanțu
Primarul orașului Bocșa
24.10.2015
Lucrari la complexul Velicsek

Au inceput lucrarile de readucere la viata a Complexului Velicsek, o zona cu puternica incarcatura istorica pentru orasul nostru. Dupa cum am precizat si cu alte ocazii, procesul de reabilitare si modernizare al acestei zone este foarte important pentru comunitatea noastra, nu doar din perspectiva a ceea ce a reprezentat in trecut, ci si din perspectiva a ceea ce va reprezenta pentru orasul nostru acest ansamblu, odata finalizate lucrarile. Primaria orasului Bocsa a lucrat in tot acest timp la elaborarea unui proiect pentru reamenajarea terenului de sport si a platformelor din spatele Casei de Cultura.

Cu stima,

Primar Eugen Cismaneantu


23.07.2015
Lucrari de reabilitare-Scoala Generala nr.2

Pentru ca anul scolar sa debuteze fara probleme, am inceput in aceasta vara, o serie de investitii menite sa ofere conditii mai bune de studiu elevilor din orasul nostru. Una dintre investitiile la care fac referire este si reabilitarea acoperisului Scolii Generale Nr. 2 din Cartierul Magura, unde lucrarile au inceput de curand si vor fi finalizate in cel mai scurt timp. Suma totala a lucrarii se ridica la 47.000 de lei, bani alocati in intregime din bugetul local al Primariei orasului Bocsa.

11.06.2015
Lucrari la strada Lugojului si Magura

Am efectuat o vizita in teren pe Str. Lugojului și pe Str. Măgura.In urma acestei vizite am constatat nerespectarea de către executant a documentației aprobată prin autorizația de construire, modificând traseele rețelelor în sensul că a executat săpăturile pe suprafața spațiului carosabil, atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă, pe o lățime de 1,2 m pe fiecare sens, deteriorând total drumul public, respectiv str. Lugojului și str. Măgura.Prin Notificarea nr. 2407/20.02.2015, au fost aduse la cunoștință societatii ’’ Asocierea S.C. Grup Construct S.R.L. – S.C. Ludwig Pfeiffer S.R.L.’’ constatările privind încălcarea documentației aprobată prin autorizația de construire.Ulterior societatea mai sus mentionata, a fost sancționata contravențional cu o amenda în cuantum de 10 000 de lei și s-a dispus refacerea integrală a infrastructurii rutiere, asfaltarea integrală cu bitum a străzii Măgura și străzii Lugojului. Avand in vedere ca societatea nu a luat masurile necesare pentru refacerea în totalitate a covorului asfaltic pe străzile menționate, si nu a dat curs tuturor incercarilor noastre de a rezolva aceasta problema, am decis astazi 11.06.2015, inaintarea unei Plangeri prealabile catre Politia Orasului Bocsa, impotriva’’Asocierea S.C. Grup Construct S.R.L. – S.C. Ludwig Pfeiffer S.R.L.’’ pentru distrugere.

Primar, Eugen Cismaneantuprima   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

  curs oferit de: curs-valutar-bnr.roZilele orașului Bocșa


Ruga Bocsa