• 2 Dragi vizitatori Bine ați venit pe noua pagina web a Primăriei orașului Bocșa.Pe langă informațiile de interes public, pagina oferă vizitatorilor și posibilitatea stabilirii unui prim contact cu orașul Bocșa.Vă astept să vizitați orașul nostru.
  Cu respect,
  Eugen Cismăneanțu
  Primarul orașului Bocșa
 • 4
 • 4
 • 5

  e

 • 6

  f

 • 7

  g

 • 8

  h

 • 8

  b

 • 8

  c

Acasă Orașul Bocșa Primăria Bocșa Poliția Locală Bocșa Strategia de dezvoltare Taxe și Impozite Jurnalul orașului Bocșa Anunțuri Hartă Contact

29.09.2015
Intalniri cu cetatenii

Incepand de marti 29.09.2015, impreuna cu colegii din Consiliul Local vom organiza intalniri cu dumneavoastra, in toate zonele orasului. Motivul acestor intalniri periodice este acela de a afla, in mijlocul dumneavoastra, problemele pe care le intampinati si de a gasi solutii.


24.10.2015
Lucrari la complexul Velicsek

Au inceput lucrarile de readucere la viata a Complexului Velicsek, o zona cu puternica incarcatura istorica pentru orasul nostru. Dupa cum am precizat si cu alte ocazii, procesul de reabilitare si modernizare al acestei zone este foarte important pentru comunitatea noastra, nu doar din perspectiva a ceea ce a reprezentat in trecut, ci si din perspectiva a ceea ce va reprezenta pentru orasul nostru acest ansamblu, odata finalizate lucrarile. Primaria orasului Bocsa a lucrat in tot acest timp la elaborarea unui proiect pentru reamenajarea terenului de sport si a platformelor din spatele Casei de Cultura.

Cu stima,

Primar Eugen Cismaneantu


23.07.2015
Lucrari de reabilitare-Scoala Generala nr.2

Pentru ca anul scolar sa debuteze fara probleme, am inceput in aceasta vara, o serie de investitii menite sa ofere conditii mai bune de studiu elevilor din orasul nostru. Una dintre investitiile la care fac referire este si reabilitarea acoperisului Scolii Generale Nr. 2 din Cartierul Magura, unde lucrarile au inceput de curand si vor fi finalizate in cel mai scurt timp. Suma totala a lucrarii se ridica la 47.000 de lei, bani alocati in intregime din bugetul local al Primariei orasului Bocsa.


11.06.2015
Lucrari la strada Lugojului si Magura

Am efectuat o vizita in teren pe Str. Lugojului și pe Str. Măgura.In urma acestei vizite am constatat nerespectarea de către executant a documentației aprobată prin autorizația de construire, modificând traseele rețelelor în sensul că a executat săpăturile pe suprafața spațiului carosabil, atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă, pe o lățime de 1,2 m pe fiecare sens, deteriorând total drumul public, respectiv str. Lugojului și str. Măgura.Prin Notificarea nr. 2407/20.02.2015, au fost aduse la cunoștință societatii ’’ Asocierea S.C. Grup Construct S.R.L. – S.C. Ludwig Pfeiffer S.R.L.’’ constatările privind încălcarea documentației aprobată prin autorizația de construire.Ulterior societatea mai sus mentionata, a fost sancționata contravențional cu o amenda în cuantum de 10 000 de lei și s-a dispus refacerea integrală a infrastructurii rutiere, asfaltarea integrală cu bitum a străzii Măgura și străzii Lugojului. Avand in vedere ca societatea nu a luat masurile necesare pentru refacerea în totalitate a covorului asfaltic pe străzile menționate, si nu a dat curs tuturor incercarilor noastre de a rezolva aceasta problema, am decis astazi 11.06.2015, inaintarea unei Plangeri prealabile catre Politia Orasului Bocsa, impotriva’’Asocierea S.C. Grup Construct S.R.L. – S.C. Ludwig Pfeiffer S.R.L.’’ pentru distrugere.

Primar, Eugen Cismaneantu


23.07.2015
Serviciul Public de Politie Locala Bocsa

Incepand de anul acesta, 2015, va fi sporita siguranta, ordinea si disciplina in orasul nostru prin infiintarea „Serviciului Public de Politie Locala Bocsa”. Este o provocare pentru noi, ca administratie locala, pentru ca s-au impus masuri organizatorice si economice care nu s-au aplicat pana in acest moment si asta pentru ca orasul nostru nu a beneficiat pana in prezent de structura de „Politie Comunitara”. Dar, cu toate acestea, am izbutit infiintarea acestui serviciu public, printr-un proces cat se poate de transparent, asa cum v-am obisnuit. Primul pas care s-a impus a fost stabilirea existentei legale a „Serviciului Public de Politie Locala Bocsa” si aducerea infiintarii sale la cunostinta cetatenilor, dupa care a urmat recrutarea de personal, prin organizarea a 3 sesiuni de concurs. In urma selectiei, s-au ocupat 12 posturi, dintre care 11 posturi de executie si 1 de conducere, iar personalul are in prezent statutul de functionar public, iar din septembrie, primii 5 dintre cei recrutati vor urma o perioada de pregatire care dureaza 3 luni si in urma acesteia vor dobandi statutul de politisti locali. Politia Locala a orasului Bocsa va veghea asupra linistii si ordinii publice, a circulatiei pe drumurile publice, a disciplinei in constructii si afisajul stradal,a evidentei persoanelor si a activitatii comerciale de pe raza orasului nostru. Domeniile mai sus precizate constituie de altfel si structura compartimentelor care alcatuiesc Serviciul Public de Politie Locala Bocsa, compartimente care la ora actuala sunt partial ocupate prin recrutare de personal. Pentru a face serviciul mai viabil si util suntem in procedura de achizitie pentru 2 autoturisme: 1 Dacia Logan si 1 Dacia Duster. Aceste autoturisme nu se cumpara prin leasing, se platesc integral din bugetul local. In acest an, pana se finalizeaza toate procedurile si perioada de pregatire, eficienta „Serviciului Public de Politie Locala Bocsa” va fi vizibila, dar limitat. In opinia mea, rezultatele semnificative se vor inregistra abia incepand cu 2016.
prima   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

  curs oferit de: curs-valutar-bnr.roZilele orașului Bocșa


Ruga Bocsa